середа, 21 листопада 2012 р.

21 листопада 2012
Ну що, тепер я буду творити на головній сторінці...
Отже, що ми маємо на сьогодні? Третій тиждень практики у своєму розквіті! І сьогодні був надзвичайно важкий день..для мене.. По-перше, прийшла на перший урок (це ж треба о п'ятій годині прокидатися!), провела його..непогано, як на мене. Не все вийшло, звичайно, але старалась як могла. Вчителька, навіть, похвалила)). Наступні два уроки сиділа перевіряла самостійні роботи учнів, допрацьовувала документацію тощо. І також отримала консультацію вчителя щодо проведення уроку розвитку мовлення. Здається, я нарешті знайшла до неї підхід (адже вчителька вона..своєрідна).
По-друге, подивилась урок Ситюк Ю. Б., він був дещо...цікавий. Зрозуміло, що всі ми вчимося, і у всіх є помилки... Таким чином, сьогодні я згадала синтаксис, складнопідрядне речення..брррр...
Ларису Вікторівну бачила аж два рази)) у школі та в універі...аж два рази отримавши "чарівного пенделя" (вибачайте за погану французьку), щаслива поїхала роздруковувати ТАБЕЛЬ результатів студента:)))
На останок хочу поділитися своєю невеликою перемогою: я навчилась більш-менш рівно та красиво писати на дошці число, класна робота, тема уроку...=)
P.S. люблю, цілую, до завтра)*