вівторок, 27 листопада 2012 р.

Двадцять шосте листопада
Домашня робота

Ну от, понеділок!!! Завершальний тиждень почався! Почався весело, але він у мене ще з неділі почався.. зошитки перевіряю діточок. Які ж вони всі хороооші, я так їх люююблю, але пишуть вони..хм...це ж капець (вибачайте, це нервове)!
Ну як можна перевіряти зошити два дні??? Звичайно, якісні "наскальні записи" також зустрічаються!
Надсилаю приклади перлів)) Судячи з першого фото, дитину не кормлять)))



а ось розумниця=))

P.S. дужелюблюдітей!
23 листопада 2012

П'ятниця, п'ятниця...хороший день.. Настрій непоганий був. А чого сумувати? Діти контрольну писали=))) Але перед цим я їх познайомила з постаттю великого захисника держави нашої - Богданом Хмельницьким (це ж був урок позакласного читання..з елементами контрольної)! Семиклашкам, начебто, сподобалось. Але слухали вони уважно, це вже точно кажу. Майже не читала з "бамажки"=))
Думала, поки вони контрольну писати будуть, я їхні зошити робочі перевірю... угу, ще чого захотіла, кожну хвилину їм щось потрібно було: чи завдання ще раз повторити (це для тих, хто "в танке"), чи правильну відповідь сказати, чи "чарівного..." дати! Таким чином і пройшов цей урок!
Отримавши ще одну консультацію щодо проведення залікового уроку, пішла до "великого й страшного" начальника. Не знаю яка муха її вкусила (інакше це не назвеш) чи, може життя її покарало, але вона знов була, м'яко кажучи, не в дусі! Це я про наболіле все...про директорку школи! О, здається зрозуміла, у неї ж прізвище Корольова, це майже королЕва, от тому корона в неї і не падає:(( хоча, іноді це корисно буває...
Ось так весело закінчився ще один тиждень перебування в школі...